Geile verhalen

Mijn nichtje ontmaagden

Ik ben een jongen van 16 en heb een mooie lul. 18 cm en ben er niet ontevreden over. Mijn nichtje is 15 en begint al mooi te ontwikkelen met mooie borsten en billen.

Op een dag werd ik gebeld door mijn nichtje dat we elkaar weer eens moesten zien. Het was al een tijdje geleden en we willen wel allebij op de hoogte zijn van elkaar. Ik pakte mijn tas en en ging met de trein naar Amsterdam waar ze woonde.

Het is een appartement en haar ouders stonden op het punt naar een hotel te gaan ergens in de Veluwe dus we waren ook meteen alleen thuis. Het was die dag erg warm dus we besloten nog even een ijsje te gaan eten bij onze favoriete ijswinkel we wandelde erheen en omdat het warm was begonnen we al snel te zweten dus zei mijn nichtje lachend;” ik ga als eerst onder de douche of in bad.” Ik zelf stemde maar in en genoot verder van het weer.

 

Eenmaal bij haar thuis aangekomen wilde ze in bad gaan en zette de kraan open. En omdat ik toch nog even moest wachtten wilde ik net even zitten YouTube kijken tot ik werd geroepen te komen. Ze zei:” ik zit meestal wel redelijk lang in bad en dat is niet leuk voor jou anders om alleen te zitten.” Kortom ze bood me aan om met haar in bad te gaan. Ze trok haar kleren uit en ik zag daar haar heerlijke borsten tevoorschijn komen en haar heerlijke vaginaatje. Ik volgde haar, maar na 2 minuten in bad gezeten te hebben kreeg ik een stijve. Ze lachte en vroeg of dat door haar kwam. Ik stemde in want ik vond haar zo mooi. Toen stond ze op en zei :” volg me snel, en droog je niet af dat kost allemaal tijd.” Ze sprong uit bad en ik kwam erachter na. Haar billen bewogen mooi toen ze voor me liep.

Ze liep naar haar kamer draaide haar om en voordat ik het wist lag ik al op het bed met mijn nichtje boven op mij ze gaf me een zoen en onze tongen verkende elkaar heerlijk. N 3 minuten zakte ze naar mijn lul en gaf ze kusjes op mijn stijve lul terwijl ze met haar hand mijn ballen masseerde. Ik genoot dit was zo zalig. Ze keek niet op of om en nam hem zomaar in haar mond. Zonder te stoppen ging ze er hard op en neer en ik kan niet uitleggen hoe lekker dat was.

Ze stopte en ik ging nu boven haar liggen en pakte haar borsten en masseerde ze goed. Haar tepels waren lekker stijf dus zoog ik er nog even aan. Toen zakte ik ook en likte ik haar vagina. Met mijn tong tussen haar schaamlippen zakte ik naar beneden en weer naar boven. En stopte er nog 2 vingers bij, ze was zo nat en ik ging steeds harder en harder en schokkend kwam ze klaar. Ze genoot duidelijk.

Ze wilde meer en vroeg of ik haar wilde ontmaagden. Ik knikte natuurlijk en zette mijn nog steeds stijve lul aan haar ingang. Ik duwde een beeje en ging op en neer steeds en steeds dieper. En al snel was mijn lul er helemaal in. Ze kreunde en mijn lul ging lekker door haar opening . De lippen gelede lekker angs mijn lul en omdat het zo krap was hield ik het niet meer en spoot haar met 5 grote stralen helemaal vol. Ze keek met een geile blik en we zoende en knuffelde nog wat na en vielen toen in een diepe slaap.

De volgende dag werd ik wakker gemaakt door het mooiste ooit. Voordat ik het wist werd mijn lul weer gelikt met lange halen en zo in haar mond genomen. Ze wilde er weer hard tegenaan gaan en dat lukte want voordat ik het wist was ik klaargekomen en slikte ze dat geil op. We gingen douchen en de dag was perfect.

Willen jullie meer laat het dan weten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *