Geile verhalen

Lekkere buurvrouwtjes

Ik ben Dennis ik sinds kort verhuisd naar een rijtjes woning. Zoals elke goede buur dat doet ging ik me voorstellen aan de buren. Ik ging eerst bij de buren langs die links van mij wonen. Ik belde aan het duurde even de deur werd open gedaan door een leuke vrouw. Ik stelde me voor en zij stelde zich voor ze hete Elise we babbelden wat en ik kwam erachter ze woonde er al 5 jaar woonde en alleen. Ik nodigde haar uit om eens een kop kofie te komen drinken m’n uitnodigging werd geaccepteerd ze zou zaterdagsmiddag langs komen. We namen afscheid en ik ging naar m’n andere buren. Ik belde aan de deur werd open gedaan en daar stond ook een vrouw. Ik stelde me voor en zij stelde zich voor ze hete Heleen we kletsten wat met elkaar en kwam er achter dat zij hier zo’n twee jaar woonde en dat ze ook alleen was. Ik nodigde haar ook uit voor een kop kofie het werd geaccepteerd maar ze wist nog niet wanneer ze langs zou komen. Gelukkig had ik een paar dagen vrij en kon m’n huis op orde brengen voor dat ik bezoek kreeg. Het as zaterdagsmiddag de bel ging ik deed open tot m’n verbazing stonden Elise en Heleen voor de deur. Ze zeiden dat ze elkaar gesproken hadden en besloten hadden dat ze met z’n tweeen langs te komen. Ik liet ze binnen ze vonden dat ik er een gezellig huisje had van gemaakt. Ze waren blij dat er een single man was komen wonen de vorige bewoners was een homopaartje. Na lekker gekletst te hebben spraken we af om s’avonds bij Elise na te borrelen. S’avonds belde ik bij Elise aan de deur ging open ik ging naar binnen Heleen was er al. Elise is 32 1.75 lang bruine ogen kort bruin haar cup cd en slank Heleen is 40 1.66 lang blauwe ogen halflang bruin haar cup dd en een beetje gezet. Ik ging naast Heleen zitten Elise kwam kort daarna met koffie en een gebakje binnen ze het op tafel en kwam er bij zitten. We praten over van alles na een uurtje vroeg Elise of ik zin in en biertje had ik zei doe mij maar een wijntje de dames namen ook een wijntje. En naar wat wijntjes begon het gesprek toch wat interessanter te worden he onderwerp was sex. Zo kwam ik er achter dat de twee dames bisexueel waren en dat ze met elkaar sex hadden. Ik was wel benieuwd wat ze dan deden. Ik had het nog maar net gezegd en Elise begon daar Heleen heftige te zoenen en tongen en al snel waren de twee naakt. Heleen ging op de salon tafel liggen Elise ging over haar liggen ze begonnen elkaar te likken en vingeren. Ik keek mijn ogen uit en m’n jonge heer liet dit ook niet ongegeneerd voorbij gaan. Hij zat aardig knel in mijn broek. Elise stopte even en vroeg wat ik er van vondt het enigste wat ik kon uit brengen was wat geil zijn jullie twee. De dames stopten en vroegen mij wat ik van bondage vond ik zie dat ik dat wel geil vondt. Ze zeiden dat ik vast gebonden zou worden en mij een nacht van m’n leven zouden geven. De dames kleden mij uit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *